Koe luonnon ihmeet ja lämmin vieraanvaraisuus

”Kaunis paikka järven rannalla. Rauhallinen sijainti. Hyvin nukutti pitkän ajomatkan jälkeen. Suosittelen.”
Täällä Kainuun Meren rannalla koet suomalaisen luonnon parhaimmillaan, olitpa sitten seikkailunhaluinen retkeilijöille kuin rauhaa etsiville lomailija.

Vieraanvarainen tiimi

Meidän ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan, jotta vierailusi olisi mahdollisimman miellyttävä.

Upeat luontonäkymät

Avaa silmäsi ja anna luonnon lumota sinut. Kainuun sydämessä voit herätä aamuun, jonka sävyttävät henkeäsalpaavat maisemat ja rauhallinen tunnelma. Täällä voit paeta arjen kiirettä ja löytää todellisen mielenrauhan luonnon helmassa

Ainutlaatuista vapaa-ajan viettoa

Kainuun kutsuu sinua seikkailuun. Löydä omat aktiviteettisi ja koe unohtumaton loma! Upea luonto ja monipuoliset aktiviteetit tarjoavat jokaiselle jotakin, olipa mielessäsi sitten vauhdikas seikkailu tai rentouttava luontoelämys.

Usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK)

Tervetuloa UKK-osioomme, jossa olemme koonneet vastauksia asiakkaidemme yleisimmin esittämiin kysymyksiin. Täältä löydät tietoa majoitusvaihtoehdoistamme, varausprosessista, palveluistamme ja paljon muuta.

Majoituspaikan mökkihintoihin voit tutustua varausjärjestelmän kautta. Mikäli sinulla on tarvetta majoittua pidemmäksi aikaa, teemme mielelellämme sinulle erillisen tarjouksen. Laita viestiä: info@kainuunmeri.fi

Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Kajaani Cottages alkaa klo 16.00 ja uloskirjautuminen on mahdollista klo 12.00 asti.

Kyllä, paikan päällä on tarjolla ilmainen omatoiminen pysäköinti.

Pahoittelemme, mutta lemmikit eivät ole sallittuja alueellamme. Tämä rajoitus koskee myös teltta- ja caravanaluetta.

Yhteistyöllä ja saumattomalla
integraatiolla eri järjestelmiin!