Kainuun Meri, Kajaani
Loma-asunnot, mökit
ja Camping-paikat

Rentoudu ja nauti luonnonläheisestä lomasta Kainuun Merellä!

  • Moderneja ja viihtyisiä mökkejä ja loma-asuntoja ympäri vuoden
  • Caravan- ja telttapaikkoja kesäaikaan
  • Rauhallista majoitusta ja omat huoneet työmatkalaisille – myös pidemmäksi ajaksi
  • Hyvä sijainti Kajaanin keskustan palveluihin ja muihin matkailukohteisiin
  • Alue on kokonaisuudessaan lemmikkivapaaVIIHTYISIÄ MÖKKEJÄ
HYVÄLLÄ HINTA-LAATUSUHTEELLA

Kainuun Merellä tarjoamme ainutlaatuisen majoituskokemuksen, jossa kodikas tunnelma yhdistyy moderneihin mukavuuksiin. Meiltä löydät täydellisen rentoutumispaikan arjen kiireiltä, riippumatta siitä, oletko luonnon ystävä, rauhaa rakastava lomalainen tai työmatkalainen.

MODERNEJA LOMA-ASUNTOJA
KAINUUN MERELLÄ!

Löydä täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja luonnonläheistä rauhaa.
Loma-asuntomme on suunniteltu vastaamaan modernin matkailijan yksilöllisiä tarpeita.

Tutustu caravan- ja telttapaikkoihimme Kainuun Meren rannalla

Alueemme tarjoaa rauhallisia ja viihtyisiä leirintäpaikkoja niin telttailijoille kuin matkailuajoneuvoilla liikkuville. Käytössäsi ovat myös uimaranta, soutuveneet ja kanootit, jotka takaavat mukavaa ajanvietettä koko perheelle.

Kainuun Meri

Osoite: Meritie 37, 87970 Kajaani
Puh. 045 2051 940, klo 10-20 päivittäin
Sähköposti: info@kainuunmeri.fi

Monipuolinen majoitus

Tarjoamme monipuolisisia ja erihintaisia majoitusmahdollisuuksia. Löydä itsellesi sopiva vaihtoehto ja nauti ainutlaatuisesta majoituskokemuksesta! Kaikissa mökeissä on vähintään WC ja suihku sekä pieni keittiö. Loma-asunnoissa on omat makuuhuoneet, sauna sekä rantanäkymä, osassa lisäksi oma ranta.
Kesäaikaan alueella on pieni Camping-alue telttailijoille ja karavaanareille.
Huomioithan, että koko alue on lemmikkivapaa.

Asiakaspalvelu ja varausjärjestelmä

Majoituksen voit varata varausjärjestelän kautta. Mikäli haluat yksilöllisempää palvelua tai tarkempaa tietoa alueestamme, pyydämme soittamaan, puh. 045 2051 940. Palvelemme klo 10-20 päivittäin.
Voit myös pyytää tarjouksen sähköpostilla, mikäli haet pitempiaikaista majoitusta itsellesi tai olet yritysasiakas.

Sijainti ja saavutettavuus

Kainuun Meren majoituskohde sijaitsee 5-tien varrella, 16 kilometriä Kajaanista pohjoiseen. Etäisyydet: Rautatieasema, 16 kilometriä. Lentoasema, 22 kilometriä.

Uniikkeja leirintäelämyksiä Kainuun Merellä

Camping ja Glamping -majoitusvalikoimamme!

Tutustu monipuolisiin leirintävaihtoehtoihimme Kainuun Merellä. Tarjoamme telttapaikkoja, matkailu- ja asuntoautopaikkoja sekä mahdollisuuden vuokrata soutuveneitä ja kanootteja.

Nuotiopaikat

Auringonlaskun viimeiset säteet lämmittävät hiekkarantaa, ja ilmassa leijuu järviveden raikas tuoksu. Nuotio tuoksuu savulta ja puun palaessa kuuluu iloinen rätinä. Poks-poks: Makkarat pullistuvat ja halkeavat, kypsät ja mehukkaat Auringonlaskun värit maalaavat taivaan ja makkaranpaisto kruunaa täydellisen rantapäivän.

Caravanpaikat

Sähköistettyjä ja sähköttömiä paikkoja, joista osasta avautuu upea järvinäkymä. Raikasvesipiste ja kemssan tyhjennys, myös ajokaivolla varustettuna. Pieni huoltorakennus, jossa on WC:t ja suihkut. Tiskauspaikka ja grillipaikkoja ruoanlaittoon. Leikkialueen lapsille. Aito suomalainen rantasauna puulämmityksellä (lisämaksusta).

Kalastus

Alueemme rannasta on kaikilla asiakkaillamme vapaa kalastusoikeus. Nauti luonnon rauhasta ja onnistuneesta kalastuksesta upeissa järvimaisemissa.

Rantasauna

Koe aito ja perinteinen suomalainen saunakulttuuri Kainuun Meren puulämmiteisessä rantasaunassa. Saunan vuokrataan myös erillisenä palveluna yksittäisille perheille ja pienryhmille. Kys lisää!

Asiakkaidemme kokemukset

Ystävällinen ja joustava palvelu. Mökki mainoskuvien mukainen

Heikki

Suomi, Finland

Hinta-laatusuhde kohdillaan. Uudet, nykyaikaiset mökit

Marja

Suomi, Finland

Excellent experience with the whole family

Rachid

Ranska, France

Very nice and clean cottages.

Thomas

Saksa, Germany

Hyvä majoituspaikka ja erinomainen asiakaspalvelu!

Marianna

Suomi, Finland

Comfortable and clean accommodation, excellent services, owner very attentive and available for every request, he allowed us to use the canoe and the boat on the lake, furthermore the sauna in the accommodation was very comfortable and spacious. really nice

Giuseppe

Italia, Italy

A comfortable cottage with everything you need, including a good sauna and a terrace. The staff was very caring and helpful.

Agekar

Viro

Siisteys poikkeuksellisen hyvä. Tyylikäs sisustus. Hyvät materiaalit kaikessa. Kiva terassi. Yhden yön majoitukseen sopii parhaiten.

Leena

Suomi, Finland

Accoglienza perfetta, titolare molto gentile, cottage nuovi, ben arredati e completi di tutto. Il tutto inserito in una penisoletta in mezzo al lago.

Alessio Airi

Espanja

Quiet and nice surroundings. Very nice quality accommodation facilities. Ca 20 minute drive to Vuokatti (for cross-country and alpine skiing).”

Margus

Eesti (EE)

Ajankohtaista

Tutustu tuoreimpiin tarinoihin blogien kautta!

Jokainen julkaisu on täynnä inspiraatiota, paikallistuntemusta ja intohimoa matkailua kohden, tuoden sinulle uusia ideoita ja näkökulmia seuraavaa seikkailuasi varten.

Julkaisuja ei löytynyt!

Hetkiä Kainuun Mereltä.

Tutustu Kainuun Meren viehätykseen kuvagalleriassamme! Näet upeat maisemat ja eloisat hetket alueeltamme. Kuvat kutsuvat kokemaan hetken paikan päällä.